Наши услуги

Наши ИТ решенија за вашиот бизнис.

ICT Solutions, има Ви нуди хардверски и софтверски решенија за вашата компанија.

Наши услуги:

Хардверско и софтверско решение за твојот бизнис.

Дизајн

Изработка и дизајн на лого.

Веб дизајн

Изработка и веб дизајнирање на Веб страни

Дигитален маркетинг

Споредено со традиционалниот маркетинг, дигиталниот маркетинг за почеток ви нуди методи и канали за да го разберете однесувањето на потрошувачите во реално време.

Компјутерски системи и хардвер

Сервисирање и одржавање на компјутерски системи,мрежи,сервери...

Видео надзор

Системи за видео надзор и нивно исталирање.

Компјутерски мрежи

Проекртирање и исталирање на компјутерски мрежи.

Најдобрите веб-страници не се брошури. нашите веб страни се повеќе како твоите најдобри и највредни продавачи : посветен, мултифункционален, и секогаш право фокусиран на вашата цел. Ние насочуваме и конвертираме релевантен сообраќај кон вашата веб-страна преку органско и платено пребарување, фино подесени интерективни маркетинг содржини на сите социјани платформи.

Софтверски решенија

Без оглед на големината на вашиот бизнис, имаме софтвер кој одговара на вашите потреби. Од едноставен софтвер за сметководство, магацинско и човечки ресурси до Бизнис менаџмент решенија за управување со вашето претпријатие, ќе ви помогнеме да го пронајдете вистинскиот софтвер кој ќе одговара на сите ваши барања, без оглед на големината на вашиот бизнис.

ИТ Ревизија и Консултантски услуги

Информатичката технологија (ИТ) станува се поважна за деловната стратегија, процесите и внатрешната ревизија на повеќето компании денес. Зголемената зависност од технологијата и давање значајни придобивки за една компанија може да покрене дополнителни прашања за безбедност, интегритет и контрола. Во ICT Solutions, ние разбираме колку е важно да се справаме со овие деловни и регулаторни проблеми.

ИТ Инфраструктура и одржување

Нашите ИТ инфраструктурни услуги ги прилагодуваме по вашите бизнис потреби. Ние ги комбинираме постоечките и новите решенија преку партнерство со водечки добавувачи на технологија.

Технички решенија (локално)

Видео надзор Контрола на пристап Евиденција на работно време Видеофонија и домофонија Детекција на пожар Домашна автоматика