ICT Solutions

Хардверско и софтверско решение за твојот бизнис.

Компјутерски системи и хардвер

Сервисирање и одржавање на компјутерски системи,мрежи,сервери...

Видео надзор

Системи за видео надзор и нивно исталирање.

Компјутерски мрежи

Проекртирање и исталирање на компјутерски мрежи.

НАШИ РЕШЕНИЈА

ICT Solutions, има Ви нуди хардверски,консултантски и софтверски решенија за вашата компанија.

 

ИТ Ревизија и Консултантски услуги

ИНФОРМАТИЧКАТА ТЕХНОЛОГИЈА (ИТ) СТАНУВА СЕ ПОВАЖНА ЗА ДЕЛОВНАТА СТРАТЕГИЈА, ПРОЦЕСИТЕ И ВНАТРЕШНАТА РЕВИЗИЈА НА ПОВЕЌЕТО КОМПАНИИ ДЕНЕС. ЗГОЛЕМЕНАТА ЗАВИСНОСТ ОД ТЕХНОЛОГИЈАТА И ДАВАЊЕ ЗНАЧАЈНИ ПРИДОБИВКИ ЗА ЕДНА КОМПАНИЈА МОЖЕ ДА ПОКРЕНЕ ДОПОЛНИТЕЛНИ ПРАШАЊА ЗА БЕЗБЕДНОСТ, ИНТЕГРИТЕТ И КОНТРОЛА. ВО ICT SOLUTIONS, НИЕ РАЗБИРАМЕ КОЛКУ Е ВАЖНО ДА СЕ СПРАВАМЕ СО ОВИЕ ДЕЛОВНИ И РЕГУЛАТОРНИ ПРОБЛЕМИ.

ИТ Инфраструктура и одржување

НАШИТЕ ВЕБ СТРАНИ СЕ ПОВЕЌЕ КАКО ТВОИТЕ НАЈДОБРИ И НАЈВРЕДНИ ПРОДАВАЧИ : ПОСВЕТЕН, МУЛТИФУНКЦИОНАЛЕН, И СЕКОГАШ ПРАВО ФОКУСИРАН НА ВАШАТА ЦЕЛ. НИЕ НАСОЧУВАМЕ И КОНВЕРТИРАМЕ РЕЛЕВАНТЕН СООБРАЌАЈ КОН ВАШАТА ВЕБ-СТРАНА ПРЕКУ ОРГАНСКО И ПЛАТЕНО ПРЕБАРУВАЊЕ, ФИНО ПОДЕСЕНИ ИНТЕРЕКТИВНИ МАРКЕТИНГ СОДРЖИНИ НА СИТЕ СОЦИЈАНИ ПЛАТФОРМИ.

Дизајн

Изработка и дизајн на лого.

Веб дизајн

Изработка и веб дизајнирање на Веб страни

Дигитален маркетинг

Споредено со традиционалниот маркетинг, дигиталниот маркетинг за почеток ви нуди методи и канали за да го разберете однесувањето на потрошувачите во реално време.

СОФТВЕРСКИ И ВЕБ РЕШЕНИЈА​

ICT Solutions, има Ви нуди хардверски,консултантски и софтверски решенија за вашата компанија.

 

Веб дизајн и Дигитален Маркетинг

НАШИТЕ ВЕБ СТРАНИ СЕ ПОВЕЌЕ КАКО ТВОИТЕ НАЈДОБРИ И НАЈВРЕДНИ ПРОДАВАЧИ : ПОСВЕТЕН, МУЛТИФУНКЦИОНАЛЕН, И СЕКОГАШ ПРАВО ФОКУСИРАН НА ВАШАТА ЦЕЛ. НИЕ НАСОЧУВАМЕ И КОНВЕРТИРАМЕ РЕЛЕВАНТЕН СООБРАЌАЈ КОН ВАШАТА ВЕБ-СТРАНА ПРЕКУ ОРГАНСКО И ПЛАТЕНО ПРЕБАРУВАЊЕ, ФИНО ПОДЕСЕНИ ИНТЕРЕКТИВНИ МАРКЕТИНГ СОДРЖИНИ НА СИТЕ СОЦИЈАНИ ПЛАТФОРМИ.

Софтверски решенија

БЕЗ ОГЛЕД НА ГОЛЕМИНАТА НА ВАШИОТ БИЗНИС, ИМАМЕ СОФТВЕР КОЈ ОДГОВАРА НА ВАШИТЕ ПОТРЕБИ. ОД ЕДНОСТАВЕН СОФТВЕР ЗА СМЕТКОВОДСТВО, МАГАЦИНСКО И ЧОВЕЧКИ РЕСУРСИ ДО БИЗНИС МЕНАЏМЕНТ РЕШЕНИЈА ЗА УПРАВУВАЊЕ СО ВАШЕТО ПРЕТПРИЈАТИЕ, ЌЕ ВИ ПОМОГНЕМЕ ДА ГО ПРОНАЈДЕТЕ ВИСТИНСКИОТ СОФТВЕР КОЈ ЌЕ ОДГОВАРА НА СИТЕ ВАШИ БАРАЊА, БЕЗ ОГЛЕД НА ГОЛЕМИНАТА НА ВАШИОТ БИЗНИС.

ПРОИЗВОДИ

софтверски решенија за вашиота компанија

Брзата и квалитетна услуга на клиентите е императив за секоја фирма. Брзата изработка на фактури, зависи од ергономијата на програмот и избегнување на непотребно повторливи процеси...ПОВЕЌЕ ЗА ПРОИЗВОТОТ.
VerteX
Софтвер за фактурирање
Брзата и квалитетна услуга на клиентите е императив за секоја фирма. Брзата изработка на фактури, зависи од ергономијата на програмот и избегнување на непотребно повторливи процеси...ПОВЕЌЕ ЗА ПРОИЗВОТОТ.
VerteX
Софтвер за фактурирање
Брзата и квалитетна услуга на клиентите е императив за секоја фирма. Брзата изработка на фактури, зависи од ергономијата на програмот и избегнување на непотребно повторливи процеси...ПОВЕЌЕ ЗА ПРОИЗВОТОТ.
VerteX
Софтвер за фактурирање
Брзата и квалитетна услуга на клиентите е императив за секоја фирма. Брзата изработка на фактури, зависи од ергономијата на програмот и избегнување на непотребно повторливи процеси...ПОВЕЌЕ ЗА ПРОИЗВОТОТ.
VerteX
Софтвер за фактурирање

наши партнери