Fenix 6 Pro

Темпирајте Се За Подобри Резултати!

Овој цврст Fenix мултиспорт GPS-часовник ви овозможуваат да додадете мапирање, музика, интелигентно планирање на темпо на вашите вежби и повеќе.

  • Сензори за срцев ритам и сензори на Pulse Ox  ви даваат увид на вашите фитнес активности
  • Функцијата Dynamic PacePro ви помага да работите попаметно на различни типови на терени
  • Вчитани ски карти за повеќе од 2.000 скијалишта низ целиот свет
  • Измерете ги перформансите на трчање и возење велосипед на начини на кои не ни знаевте дека се можни
  • Навигирајте со мулти-GNSS сателити референци и надворешни сензори
  • Синхронизирајте се со сервиси за стриминг и слушајње на музика, без да е потребен вашиот телефон