Malwarebytes

Malwarebytes

#1 Malwarebytes

Блокира малициозен софтвер, хакери, вируси, ransomware и злонамерен веб-страни кои традиционалниот антивирус не е доволно паметен да ги блокира!

1.Што прави Mlawarebytes за тебе?
Те заштитува од напредни закани и заштитува од новите закани.

Открива и отстранува малициозен софтвер во реално време со напредна анти-малициозна, анти-шпионска и анти-rootkit технологија. Скенира за најновите и најопасните закани автоматски, така што сте заштитени, без да мора да размислите за тоа.

2.Malwarebytes ги заштитува вашите документи од заклучување и барање за откуп (Ransom)

Ги спречува познатите и непознатите ransomware малвери со заштитна технологија која работи проактивно за да ги заштити вашите документи. Ова е моќна, целосна одбрана која го блокира ransomware, а не едноставна алатка за декрипција.

3.Ве заштитува од лажни и заразени веб-страници

Открива и спречува контакт со веб-страниците што ги користат измамниците и злонамерните линкови. Вие сте проактивно заштитени од преземање на малициозен софтвер, обиди за хакирање и заразено рекламирање.

4.Скенира побрзо, скенира попаметно

Режимот за хард-скенирање ги насочува само заканите кои моментално се активни. Побрза анализа. Сепак добива резултати. Стартувај скенирање во позадина додека превземате видео.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *