Malwarebytes android

Malwarebytes за Андроид

Напредна заштита од малициозен софтвер, ransomware и други
потенцијални закани за уредите со Android.

Софтверот на кој му верувате да го заштити вашиот компјутер сега нуди моќна заштита што можете да ја ставите во вашиот џеб. Malwarebytes за Андроид автоматски ги блокира опасните закани како малициозен софтвер и ransomware, така што не мора да се грижите за вашиот најчесто користен уред да биде компромитиран. Агресивното откривање на adware и потенцијално несакани програми го задржува вашиот Android телефон или таблет непречено. Ревизијата за приватност ви кажува кои апликации го следат секој ваш потег.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *