Топ Најдобри Anti-Malware софтвери во 2018 година!

Истражувањето е реализирано од високо ценетиот ИТ портал pcmag.com наведени подолу се само најдобрите Anti-Malware софтвери, на кој можете да се потпрете. Постојат многу алатки овие денови на пазарот, но не можете да им верувате слепо, како што има многу лажни анти-вирусни алатки кои се промовираат од Fake Tech Support компании. Ова
се топ шест најдобри Anti-Malware софтвери во првата половина на 2018 година за оперативните системи Windows 7, Windows 8 или Windows 10. Но дел од овие софтвери се компатибилни и со Mac.

Погледнете споредба на основните карактеристики на сите врвни алатки за отстранување на малициозен софтвер компатибилен со Windows 10 за 2018 година. Може да ви помогне да го решите проблемот, кој Anti-Malware треба да го изберете?

1. MALWAREBYTES

2. Hitmanpro
3. Zemana
4. Emsisoft
5. Melicious Software removal tool
6. Norton Power Eraser

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *